Blue Monday overleefd? Intercongress Curacao januari 2022
Jan 30, 2022 8:00 AM
Vanaf €375,-
Over deze cursus:

Blue Monday overleefd?

Van 30 januari 2022 - 2 februari 2022 organiseert Intercongress dé nascholingscursus om de midwinterdip te overleven!

Sprekers

De sprekers voor dit congres worden binnenkort bekend gemaakt: stay tuned!

Cursusdata

Get Together: Zondag 30 januari 2022

Cursusdagen: maandag 31 januari, dinsdag 1 februari en woensdag 2 februari 2022
Cursustijden van 08:00- 12:30

Leerdoel

Het wetenschappelijke programma is zo opgezet dat iedere doelgroep op zijn eigen niveau de scholing aangeboden krijgt. Er is volop gelegenheid om interactief deel te nemen. Een aantal patiënten casussen zullen de revue passeren waardoor het voor eenieder mogelijk is om zijn of haar visie te geven op het voorgestelde behandelplan. Voor de dagelijkse praktijkuitoefening zal dit programma zeker handvatten bieden om op ieders deskundigheidsgebied een eigen visie te ontwikkelen. Verdere leerdoelen hebben de docenten in hun inhoud omschreven.

Accreditatie

Voor deze cursus is accreditatie in aanvraag bij het Q-keurmerk. Ook wordt de cursus aangemeld bij het kwaliteitsregister tandartsen (KRT) en het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM). Na ondertekening van de presentielijst die iedere dag de ronde doet ontvangt u een deelnemerscertificaat.

Deze cursus levert waarschijnlijk 11 punten op als u alle onderdelen heeft gevolgd.

Cursuskosten

Tandarts € 1075,-; Mondhygiënist € 750,-; Assistent € 475,-; Tandtechnicus/Tandprotheticus €750,-; Studenten € 295,-  Voor deelnemers woonachtig en praktiserend in Curaçao, de Nederlandse Antillen of Suriname gelden aangepaste prijzen, neem contact op via st.intercongress@xs4all.nl

Inschrijven voor cursus

On Aanmeld formulier is nu online!

Reis

U kunt het beste zelf uw vlucht boeken bij een van de luchtvaartmaatschappijen die op Curaçao vliegen.

Golftoernooi

Net als in 2019/2020 is het de bedoeling, dat we voor de cursisten tegen een gereduceerd tarief een golftoernooi organiseren over de 3 Curaçaose golfbanen: The Old Quarry; BlueBay en Emmastad.
De deelname prijs is voor cursisten (tandarts, mondhygiënist) € 150- niet cursisten, assistenten en studenten betalen € 225,- indien gelijktijdig met cursus geboekt en betaald.