SAVE THE DATE: Fiesta Esthetica Dental September 2022: Ibiza
Sep 14, 2022 7:00 PM
Vanaf €450,-
Over deze cursus:

Save the Date: Fiesta Esthetica Dentale 2022 (Ibiza)

Na een periode waarin we noodgedwongen niets hebben kunnen organiseren pakken we de draad in september weer op met onze internationale congressen: Van donderdag 15 september tot en met zaterdag 17 september 2022 bieden we op Ibiza het Fiesta Esthetica Dentale aan. De Get Together is op woensdagavond 14 september in het OD Talamanca Hotel. Een wetenschappelijk programma voor het hele tandheelkundige team (tandartsen, mondhygiënisten, tandtechnici èn assistenten) met als sprekers tandarts en gnathologie specialist Naomi Doelen, restauratief tandarts i.o. Melissa Swart en mondhygiënist, leefstijl- & vitaliteitsspecialist Yvonne Kort.

Wetenschappelijk programma

Op donderdag starten we het programma gemeenschappelijk. Vrijdag is er een apart programma voor de tandartsen en een programma voor de mondhygiënisten. De tandprothetici en assistenten mogen zelf bepalen welk programma ze willen volgen . Op zaterdag sluiten we het wetenschappelijk gedeelte weer af met een gemeenschappelijk programma.

Binnenkort meer informatie, stay tuned!

Locatie: OD Talamanca

Intercongress heeft met het schitterende Ocean Drive Talamanca resort een speciale kamerprijs bemiddeld. U kunt het hotel, inclusief ontbijt, zelf boeken via onze aanmeld link.

Aanmelden als early bird kan via de aanmeld button!