Intercongress

Going Global in Dentistry: Curaçao 2022

De klassieker van Intercongress!

Going Global in Dentistry!

Van 27 april 2022 t/m 30 april 2022 organiseert Intercongress Kingsday@Curacao, de klassieker onder de nascholingscursussenvan Intercongress.

Tandarts Implantoloog (NVOI) Jayand Soechitram en tandarts Eric-Jan Royakkers gaan ‘global’ deze dagen! Ennemen je mee in de wereld van Digital Smile Design, slijtage, interdisciplinaire behandeling en orthodontische mogelijkheden met aligners.

Het programma biedt uitgebreid mogelijkheid tot interactie, verdieping en persoonlijk contact met de sprekersen andere deelnemers.

Congres info

Get Together:             woensdag 27 april 2022

Congresdagen:          donderdag 28 t/m zaterdag 30 april 2022
Congrestijden:            08:00- 12:30

Congreslokatie:          Avila Beach @Curaçao

Het Avila Beach hotel is inmiddels een vertrouwde plaats, waar we al jaren met veel plezier gebruik makenmet Intercongress. Een prachtig hotel, met dito service, dat ook plaats biedt aan (onder meer) de koninklijke familie en ministers wanneer zij een bezoek brengen aan dit deel van het Koninkrijk. Een eigen strand, aan de rand van Punda (Willemstad), meer dangenoeg restaurants en andere leuke plaatsen op loopafstand zijn voor ons al genoeg redenen om hier wederom neer te strijken.

www.avilabeachhotel.com

Sprekers en Wetenschappelijk Programma

Intercongress - 20220215-130314-64956687-01

Eric-Jan Royakkers

Intercongress - 20220209-123534-63557688-01

Jayand Soechitram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intercongress - Programma Curacao foto
Accreditatie

Voor deze cursus is accreditatie in aanvraag bij het Q-keurmerk. Ook wordt de cursus aangemeld bij het kwaliteitsregister tandartsen (KRT) en het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM). Na ondertekening van de presentielijst die iedere dag de ronde doet ontvangt u een deelnemerscertificaat.

Deze cursus levert 13,5 punten op als u alle onderdelen heeft gevolgd.

Cursuskosten

Tandarts € 1075,-; Mondhygiënist € 750,-; Assistent € 475,-; Tandtechnicus/Tandprotheticus €750,-; Studenten € 295,-  Voor deelnemers woonachtig en praktiserend in Curaçao, de Nederlandse Antillen of Suriname gelden aangepaste prijzen, neem contact op via st.intercongress@xs4all.nl

Inschrijven voor cursus

Aanmeld formulier is nu online!

Reis

U kunt het beste zelf uw vlucht boeken bij een van de luchtvaartmaatschappijen die op Curaçao vliegen.

GROEPS KAMER TARIEF/PLAN INFORMATIE: SPECIAL PLAN (SP)

Kamerprijs is inclusief:

  • Dagelijks ontbijt
  • Gratis Wi-Fi Internet
  • Gratis gedeelde luchthaven transfer
  • Privé groeps check-in (10 kamers of meer die op dezelfde datum/tijd aankomen)

Uw groepstarieven worden drie (3) dagen voor aankomst van de groep en drie (3) dagen na vertrek van de groep gehonoreerd voor uw deelnemers op basis van beschikbaarheid. Er is geen vooruitbetaling nodig; er is echter een geldige creditcard vereist op het moment van boeking om elke reservering te garanderen

DATUM:  27 april – 30 april 2022

BELASTING: Bovengenoemde kamer prijzen zijn exclusief 19,84% verplichte belastingen

ANNULERINGSBELEID:
Annuleringen tot 8 dagen voor aankomst datum: gratis annulering

Annuleringen binnen 7 dagen voor aankomst datum: dient drie (3) nachten betaald te worden tegen het overeengekomen tarief plus belastingen.

Verkorte verblijven of no-shows: volledige betaling tegen het overeengekomen tarief plus belastingen betaald te worden.

KAMER RESERVERING PROCEDURE:

Uw gasten kunnen hun reservering maken door een email te sturen naar gillidge@avilabeachhotel.com. Het is belangrijk dat al uw gasten zich identificeren als onderdeel van uw groep, Stichting Intercongress, wanneer ze e-mailen of bellen en het hotel hun naam, thuis- of bedrijfsadres, e-mailadres, gevraagde kamertype, in- en uitcheckdatums verstrekken, voorkeur voor bedtype (king, queen/queen of twin/twin). Alle verzoeken om speciale kamerarrangementen moeten tijdens dit gesprek worden gedaan. Houd er rekening mee dat bedvoorkeur en/of speciale verzoeken niet kunnen worden gegarandeerd.

INCHECKEN / UITCHECKEN: Kamers zijn op de dag van aankomst om 16.00 uur beschikbaar en worden op de dag van vertrek tot 12.00 uur (‘s middags) gereserveerd. Het hotel zou het op prijs stellen om de aankomsttijden voor uw groep te ontvangen, indien beschikbaar. Elke bezoeker die speciale arrangementen wil maken voor het laat uitchecken, dient dit op de dag van vertrek na te vragen bij de receptie. Houd er rekening mee dat er extra kosten van toepassing hievoor zijn.

Golftoernooi

Net als in 2019/2020 is het de bedoeling, dat we voor de cursisten tegen een gereduceerd tarief een golftoernooi organiseren over de 3 Curaçaose golfbanen: The Old Quarry; BlueBay en Emmastad.
De deelname prijs is voor cursisten (tandarts, mondhygiënist) € 250-

Intercongress - shutterstock_1347245471
Going Global in Dentistry: Curaçao 2022
Vanaf 1075