Intercongress

Intercongress Marrakech 2024

Wetenschappelijke nascholing in een bruisende stad

Intercongress Marrakech 2024

Intercongress organiseert van 2 t/m 5 oktober 2024 Intercongress Marrakech, Marokko.

Bereid u voor op een tandheelkundig avontuur als geen ander! Marrakech, met zijn eeuwenoude medina, kleurrijke souks en betoverende paleizen, biedt een adembenemende achtergrond voor post academisch onderwijs in combinatie met ontdekking & avontuur. Onze internationale topsprekers: gastprofessor Laurent Thierens (Antwerpen) en professor parodontologie en orale implantologie Thomas De Bruyckere geven je een boeiend klinisch nascholingsprogramma over orthodontie, parodontologie, implantologie en restauratieve tandheelkunde. Time to explore & learn!

Learn:

  • de ortho-restauratieve symbiose
  • agenesie van laterale snijtanden
  • the tissue is the issue
  • multidisciplinair behandelplan
  • immediaat implanteren in de esthetische zone

Explore:

  • Djeema el Fna
  • het huis van Yves Saint Laurent
  • Marokkaanse keuken

Sprekers

De sprekers voor deze nascholing zijn internationale topsprekers: gastprofessor Laurent Thierens (Antwerpen) en professor parodontologie en orale implantologie Thomas De Bruyckere. Onze hostis restauratief tandarts en Raad van Advies lid: Alexander Declerck.

Cursus hotel en sociaal programma

We hebben gekozen om het congres plaats te laten vinden in het betoverende Jadali ***** hotel in het hart van het prachtige Marrakech.

Jadali is niet zomaar een hotel; het is een oase van luxe en comfort, doordrenkt met de rijke geschiedenis en de betoverende charme van Marrakech. Gelegen te midden van weelderige tuinen en indrukwekkende architectuur, biedt Jadali een inspirerende omgeving voor uw Intercongress nascholing in Marrakech.

Wij begrijpen dat uw congreservaring niet beperkt moet blijven tot de lezingen en workshops. Daarom hebben we een exclusief pakket samengesteld dat uw verblijf in Jadali onvergetelijk zal maken.

– 4 Overnachtingen (2-6 oktober) in Jadali 1p. (€1200,- per kamer, partner betaalt €20,- extra per nacht): Comfortabele en stijlvolle kamers wachten op u, voorzien van alle moderne voorzieningen die u nodig heeft voor een aangenaam verblijf.

– Dagelijks Ontbijtbuffet: Begin uw dag met een uitgebreid ontbijtbuffet met lokale en internationale lekkernijen, bereid met de meest verse ingrediënten.

– Afwisselend Sociaal Programma (€199,- p.p.): Na een dag vol intellectuele uitdagingen kunt u ontspannen en genieten van ons sociaal programma. Van culturele rondleidingen door de oude medina tot culinaire ontdekkingstochten, we hebben ervoor gezorgd dat uw vrije tijd net zo verrijkend is als het congres zelf.

U boekt uw kamer en het sociaal programma via ons aanmeldformulier.

Programma

Wo 2 oktober   Aankomst op de luchthaven van Marrakech en transfer per taxi (eigen gelegenheid) naar Hotel Jadali in de hotel- en uitgaanswijk Hivernage. Transfertijd bedraagt ca. 15 minuten.

Aan het einde van de middag bent u van harte welkom in de prachtige tuin van het nabijgelegen Dar Rhizlane voor een informele get together. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Diner op eigen gelegenheid.

Do 3 oktober    Na het ontbijt start de cursusochtend in het hotel, gevolgd door lunch op eigen gelegenheid. Daarna volgt een bezoek aan de Jardin Majorelle, de beroemde tuin van Yves Saint Laurent. Diner op eigen gelegenheid.

Vr 4 oktober      Na het ontbijt start de cursusochtend in het hotel, gevolgd door lunch op eigen gelegenheid. In de 2e helft van de middag ontmoeten we in de oude stad een gids die ons meeneemt door de medina voor een foodtour: hij laat ons diverse lokale specialiteiten proeven en geeft uitleg over lokale kruiden en specerijen. Diner op eigen gelegenheid.

Za 5 oktober     Ontbijt gevolgd door laatste cursusochtend in het hotel. De rest van de dag is vrij te besteden. ’s Avonds ontmoeten we elkaar in de nabijgelegen nachtclub Jad Mahal waar het afscheidsdiner, aangeboden door Intercongress, geserveerd wordt.

Zo 6 oktober    Check-out of eventuele verlenging op eigen gelegenheid.

Reis

U kunt het beste zelf uw vlucht boeken bij een van de luchtvaartmaatschappijen die op Marrakech vliegen.

 

Intercongress - 1200xauto_marrakech-hoofdfoto
Intercongress Marrakech 2024