Kick Off Event: Intercongress
Aug 27, 2021 2:00 PM
Nog niet bekend
Over deze cursus:

Kick Off event Intercongress

Samen met Erik van Heeswijk, Maarten Bekkers én Erik-Jan Muts organiseert Intercongress dé educatieve Kick Off van 2021!

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus 2021 heet Intercongress je van harte welkom voor onze kick off. Tijd voor een doorstart na de corona-beperkingen en tijd voor de nieuwe Raad van Advies om zich voor stellen in de vorm van een wetenschappelijk programma.

Eric van Heeswijk zal terugkijken op de afgelopen 37,5 jaar Intercongress, Erik-Jan Muts en Maarten Bekkers zullen vooruit kijken naar de komende 37,5 jaar. Tevens zullen Erik-Jan en Maarten een prikkelende lezing verzorgen als inspiratie op deze mooie dag.

De zaterdag kan naar keuze worden ingevuld met golf, mountainbiken of een stadstour in het prachtige 's-Hertogenbosch.

Vrijblijvend inschrijven kan via st.intercongress@xs4all.nl

Programma en Sprekers

Maarten Bekkers

Maarten Bekkers

Maarten is hoofdopleider bij gaaf.education. Sinds 2008 werkzaam als algemeen tandarts in verschillende praktijken en sinds 2015 erkend als specialist en gestart met gaaf.care platform. Zijn specialisatie: restauratief Tandarts (NVVRT erkend) / Prosthodontist (EPA erkend).

En vanaf heden maakt Maarten deel uit van de Raad van Advies van Intercongress!

Erik-Jan Muts

Erik-Jan Muts

Erik-Jan is tandarts en mede-eigenaar van MP3 Tandartsen. Hij is zich aan het specialiseren in de reconstructieve, complementaire en esthetische tandheelkunde. Tandheelkunde met een visie en een plan staan bij hem centraal. Hij heeft regelmatige nascholing en schrijft artikelen voor zijn professie. Erik-Jan is bestuurslid van de Dutch Academy of Esthetic Dentistry en oprichter van Karma Dentistry.

En vanaf heden maakt Erik-Jan ook deel uit van de Raad van Advies van Intercongress!

Eric van Heeswijk

Erik van Heeswijk

Na zijn afstuderen heeft Eric 8 jaar in een groepspraktijk op Curacao gewerkt waar hij o.a. voorlichtingsprojecten voor de overheid verzorgde en PAOT-cursussen voor collega’s organiseerde. Hij heeft zich aan de Universiteit van Nijmegen gespecialiseerd in prothetische tandheelkunde en implantologie. Naast algemene tandheelkunde doet Eric ook gecompliceerde implantologische en multidisciplinaire behandelingen. Eric is erkend tandarts-dormoloog.

En tevens de oprichter van Intercongress!