Intercongress

Get Together: Intercongress 2023

De aftrap van Intercongress 2.0

Samen met Erik van Heeswijk, Maarten Bekkers én Erik-Jan Muts organiseert Intercongress dé educatieve Get Together van 2023!

Op 3 & 4 maart 2023 heet Intercongress je van harte welkom voor onze eerste Get Together in nieuwe stijl! Tijd voor een doorstart na de corona-beperkingen en tijd voor de nieuwe Raad van Advies om zich voor stellen in de vorm van een wetenschappelijk programma.

Eric van Heeswijk zal terugkijken op de afgelopen 37,5 jaar Intercongress, Erik-Jan Muts en Maarten Bekkers zullen vooruit kijken naar de komende 37,5 jaar. Tevens zullen Erik-Jan en Maarten een prikkelende lezing verzorgen als inspiratie op deze mooie dag. Tevens zal er inspirerend intermezzo gehouden.

De zaterdag kan naar keuze worden ingevuld met golf, mountainbiken of een stadstour in het prachtige ‘s-Hertogenbosch.

Programma en Sprekers

Maarten Bekkers

Maarten is hoofdopleider bij gaaf.education. Sinds 2008 werkzaam als algemeen tandarts in verschillende praktijken en sinds 2015 erkend als specialist en gestart met gaaf.care platform. Zijn specialisatie: restauratief Tandarts (NVVRT erkend) / Prosthodontist (EPA erkend).

En vanaf heden maakt Maarten deel uit van de Raad van Advies van Intercongress!

Erik-Jan Muts

Erik-Jan is tandarts en mede-eigenaar van MP3 Tandartsen. Hij is zich aan het specialiseren in de reconstructieve, complementaire en esthetische tandheelkunde. Tandheelkunde met een visie en een plan staan bij hem centraal. Hij heeft regelmatige nascholing en schrijft artikelen voor zijn professie. Erik-Jan is bestuurslid van de Dutch Academy of Esthetic Dentistry en oprichter van Karma Dentistry.

En vanaf heden maakt Erik-Jan ook deel uit van de Raad van Advies van Intercongress!

Eric van Heeswijk

Na zijn afstuderen heeft Eric 8 jaar in een groepspraktijk op Curacao gewerkt waar hij o.a. voorlichtingsprojecten voor de overheid verzorgde en PAOT-cursussen voor collega’s organiseerde. Hij heeft zich aan de Universiteit van Nijmegen gespecialiseerd in prothetische tandheelkunde en implantologie. Naast algemene tandheelkunde doet Eric ook gecompliceerde implantologische en multidisciplinaire behandelingen. Eric is erkend tandarts-dormoloog.

En tevens de oprichter van Intercongress!

Social Programma

Mountainbiken 

Start 08:15 ‘Ijzeren Man’ Boslaan 49, Vught

Een prachtige mountainbike route van 52km is uitgestippeld over de Loonse en Drunense Duinen (combinatie van de zwarte en groene route). Leuke klimmetjes en afwisselingen maken dit een fantastische beleving op de mountainbike. Enige ervaring is vereist. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we verschillende groepjes maken qua niveau/snelheid. We sluiten af met een gezamenlijke lunch om 12:00 uur de Ijzeren Man Strandhuys.

  • Eigen MTB mee ja/nee
  • MTB huren ja/nee
  • Lengte en lengte binnenbeen
  • Helm is verplicht

Kosten: €50,- p.p. inclusief fietsverhuur

Golf

Start 08:00 Bernardus Golf

Bernardus is een unieke golfbaan in hartje Brabant, ontworpen door Kyle Phillips.

Bernardus is ontworpen als een uitdagende baan voor elk niveau. Een baan die je ervaart met al je zintuigen; glooiende grasgolven, bloeiende paarse heide, organisch water en zandhindernissen vormen het visuele landschap. De fluisterende wind, die door de bomen waait en de geluiden van dieren in het wild, creëren een natuurlijke achtergrondharmonie. De frisse lucht en aardse geur verfrist de geest. Tevens homecours van de Dutch Open 2021 & 2022, een unieke kans voor golf liefhebbers!

Kosten €175,- voor 18 holes

Stadstoer

Een leuke, interactieve ontdekkingstocht door de prachtige binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. We verzamelen in de ochtend op een centrale plek met een kop koffie en een Bossche bol. In vervolg daarop laten we ons verrassen door kleine straatjes, mooie hofjes, de binnendieze en andere plekjes die je normaal gesproken niet zomaar ziet.

Kosten: €50,- p.p.

Intercongress - 5fe06457b2406a5d08e1b1ac_Website header_Intercongress
Get Together: Intercongress 2023
Vanaf 349