Intercongress

Intercongress: Past, Present & Future

De aftrap van Intercongress 2.0

Intercongress – Past, Present & Future

Eric van Heeswijk, Maarten Bekkers, Alexander Declerck én Erik-Jan Muts nodigen je uit voor dé educatieve ‘Get Together’ van 2023!

Op 29 & 30 september 2023 zullen we met veel trots Intercongress nieuwe stijl presenteren. Decor van deze get together is Bernardus te Cromvoirt, waar ook Noble Kitchen* is gehuisvest.

Het wetenschappelijk programma kenmerkt zich door een fijne afwisseling van tandheelkundige verdieping en inspiratie voor mooie congresreizen. Eric zal als oud-eigenaar een terugblik geven op de ontwikkelingen in de tandheelkunde en meer specifiek binnen Intercongress gedurende de afgelopen 37,5 jaar. En onze nieuwe gastheren zullen in prikkelende lezingen een blik in de tandheelkundige toekomst werpen. We sluiten de vrijdag af met een borrel en -voor wie wil- een 5-gangen diner bij Noble Kitchen*. Geheel in stijl van Intercongress, want de meest interessante gesprekken met collega’s en de grootste leringen in je tandheelkundige ontwikkeling heb je aan de bar.

Op zaterdag organiseren we een sociaal programma, waaraan je facultatief kan deelnemen. Ga mee golfen op de exclusieve golfbaan Bernardus, mountainbiken in de Loonse en Drunense Duinen of ontdek het prachtige ‘s-Hertogenbosch.

Time to explore & learn! Ben jij erbij?

NB: Wanneer je je voor 1 juli 2023 als Early Bird inschrijft met de code: EARLY100 ontvang je €100,- korting op het diner bij Noble Kitchen *.

 

Wetenschappelijk Programma:

Vrijdag 29 september

 • Opening door Maarten Bekkers
 • Eric van Heeswijk: Hoe heeft Eric de dentale wereld zien veranderen tijdens zijn periode bij Intercongress? Welke ontwikkelingen hebben een blijvende impact gemaakt, zowel voor hem persoonlijk als in de branche?
 • Alexander Declerck: We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
 • Maarten Bekkers: Digital Smile Design & beyond
 • Erik-Jan Muts: vandaag doen waar je morgen trots op bent!
 • Prof. Dr. Frank Abbas neemt je mee terug in de tijd naar een tandheelkundige casus van weleer en bespreekt hoe hij nu, na jarenlange ervaring en nieuwe inzichten, kijkt naar de casus van toen en deze zou aanpakken.
 • Dr. Eelco Bergsma: neemt je mee terug in de tijd naar een tandheelkundige casus van weleer en bespreekt hoe hij nu, na jarenlange ervaring en nieuwe inzichten, kijkt naar de casus van toen en deze zou aanpakken.
 • Afsluitende borrel en optioneel diner bij Noble Kitchen *

Social Programma

De ervaring leert dat de mooiste tandheelkundige gesprekken plaatsvinden buiten de congreszaal. Graag nodigen wij u uit om u naast het wetenschappelijk programma ook in te schrijven voor het sociale programma.

Diner bij Noble Kitchen *

Intercongress - PCF_1622

 

Bij Noble Kitchen draait alles om – de naam zegt het al – de keuken. De keuken is het hart waar smaak- en sfeerbeleving ontstaan. Bij Noble Kitchen komt u om pure smaken van over de hele wereld te ontdekken in gerechten die herkenbaar, maar verrassend en onderscheidend zijn bereid. In januari 2020 is Noble Kitchen door Michelin beoordeeld met een ster.

Kosten voor een 5 – gangen Michelin * bij Noble Kitchen diner inclusief wijn bedragen €149,-

Programma zaterdag 30 september

Mountainbiken 

Start 08:15 ‘Ijzeren Man’ Boslaan 49, Vught

Een prachtige mountainbike route van 52km is uitgestippeld over de Loonse en Drunense Duinen (combinatie van de zwarte en groene route). Leuke klimmetjes en afwisselingen maken dit een fantastische beleving op de mountainbike. Enige ervaring is vereist. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we verschillende groepjes maken qua niveau/snelheid. We sluiten af met een gezamenlijke lunch om 12:00 uur de Ijzeren Man Strandhuys.

 • Eigen MTB mee ja/nee
 • MTB huren ja/nee
 • Lengte en lengte binnenbeen
 • Helm is verplicht

Golf

Start 08:00 Bernardus Golf

Bernardus is een unieke golfbaan in hartje Brabant, ontworpen door Kyle Phillips.

Bernardus is ontworpen als een uitdagende baan voor elk niveau. Een baan die je ervaart met al je zintuigen; glooiende grasgolven, bloeiende paarse heide, organisch water en zandhindernissen vormen het visuele landschap. De fluisterende wind, die door de bomen waait en de geluiden van dieren in het wild, creëren een natuurlijke achtergrondharmonie. De frisse lucht en aardse geur verfrist de geest. Tevens homecours van de Dutch Open 2021 & 2022, een unieke kans voor golf liefhebbers!

Stadstoer

Een leuke, interactieve ontdekkingstocht door de prachtige binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. We verzamelen in de ochtend op een centrale plek met een kop koffie en een Bossche bol. In vervolg daarop laten we ons verrassen door kleine straatjes, mooie hofjes, de binnendieze en andere plekjes die je normaal gesproken niet zomaar ziet.

Erik-Jan Muts

Erik-Jan is tandarts en mede-eigenaar van MP3 Tandartsen. Hij is zich aan het specialiseren in de reconstructieve, complementaire en esthetische tandheelkunde. Tandheelkunde met een visie en een plan staan bij hem centraal. Hij heeft regelmatige nascholing en schrijft artikelen voor zijn professie. Erik-Jan is bestuurslid van de Dutch Academy of Esthetic Dentistry en oprichter van Karma Dentistry.

En vanaf heden maakt Erik-Jan ook deel uit van de Raad van Advies van Intercongress!

Alexander Declerck

Alexander is stichtende partner van de groep MOND. Hij is actief als leidinggevend hoofdtandarts binnen de praktijk Mond Latem in Sint-Martens-Latem en ondersteunt daarnaast de praktijken Mond Groen Kwartier (Antwerpen) en Mond Medipolis (Wilrijk) waar hij 2 dagen werkt binnen de esthetische en reconstructieve tandheelkunde. Naast zijn werk als tandarts verzorgt Alexander presentaties en demo’s in binnen- en buitenland over communicatie, planning en behandelingen binnen de esthetische en reconstructieve tandheelkunde.

Alexander is algemeen tandarts met een bijzondere affiniteit voor esthetische en reconstructieve tandheelkunde en vanaf 1-1-2023 maakt Alexander ook deel uit van de Raad van Advies van Intercongress!

Maarten Bekkers

Maarten is hoofdopleider bij gaaf.education. Sinds 2008 werkzaam als algemeen tandarts in verschillende praktijken en sinds 2015 erkend als specialist en gestart met gaaf.care platform. Zijn specialisatie: restauratief Tandarts (NVVRT erkend) / Prosthodontist (EPA erkend).

En vanaf heden maakt Maarten deel uit van de Raad van Advies van Intercongress!

Eric van Heeswijk

Na zijn afstuderen heeft Eric 8 jaar in een groepspraktijk op Curaçao gewerkt waar hij o.a. voorlichtingsprojecten voor de overheid verzorgde en PAOT-cursussen voor collega’s organiseerde. Hij heeft zich aan de Universiteit van Nijmegen gespecialiseerd in prothetische tandheelkunde en implantologie. Naast algemene tandheelkunde doet Eric ook gecompliceerde implantologische en multidisciplinaire behandelingen. Eric is erkend tandarts-dormoloog.

En tevens de oprichter van Intercongress!

Intercongress - Bernardus-Golf_UITGELICHT
Intercongress: Past, Present & Future
Vanaf 349,-