Intercongress

Tandheelkundige nascholingsreis naar Argentinië

Explore & Learn

Intercongress Argentinië 2024

Save the date:

Intercongress verzorgt in het najaar van 2024 een prachtige nascholingsreis naar het bruisende Buenos Aires, Argentinië, van 12 tot 22 november 2024. Dit is je kans om je professionele horizon te verbreden, de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde te verkennen en te genieten van de culturele pracht van deze betoverende stad. van dinsdag 12 – 22 november (onder voorbehoud).

Buenos Aires, met zijn rijke geschiedenis, levendige kunstscène en heerlijke keuken, biedt ook de perfecte setting voor ontspanning en verkenning. Geniet van de tangomuziek, proef de heerlijke Argentijnse steaks en maak kennis met de warmte en gastvrijheid van de lokale bevolking.

Mis deze unieke tandheelkundige rondreis in Buenos Aires niet, waar leren, netwerken en plezier samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Time to explore & learn!

Sprekers en wetenschappelijk programma

De sprekers voor deze nascholing worden binnenkort bekend gemaakt!
Houd de website in de gaten.

Reis en verblijf

De inhoud, locaties en verleng opties van deze prachtige rondreis worden binnenkort op de website bekend gemaakt, houd onze website in de gaten en geef aan dat je interesse hebt in deze trip via deze link, dan houden we je op de hoogte!

Zeker weten dat je een plekje hebt?

Meld je via de aanmeld knop vrijblijvend aan om op de hoogte gehouden te worden, zodat je je als eerste kunt aanmelden voor Intercongress Argentinië 2024!

DATUM:  12 november – 22 november 2024

Intercongress - onaangepast_Congreso_de_la_Nacion_-_Buenos_Aires
Save the date: Intercongress Argentinië 2024
Vanaf nog niet bekend