Your Yearly Update in General Dentistry Curaçao Kingsday@Curaçao
Apr 28, 2019 8:00 AM
Vanaf €475,-
Over deze cursus:
Your Yearly Update in General Dentistry Curaçao

Kingsday@Curaçao

Locatie:  Avila hotel

Get together: 28 april 2019 

Cursusdata: 29 april t/m 1 mei 2019

Cursustijden ; 8.00 uur – 12.30 uur

Sprekers:

Maarten Bekkers

Curriculum Vitae

Maarten is afgestudeerd in 2008 aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na zijn afstuderen werkte hij in verschillende praktijken en settings en volgde hij congressen, cursussen en trainingen om zich te kunnen ontwikkelen op het gebied van de restauratieve en esthetische tandheelkunde. Begin 2015 werd Maarten erkend als specialist Restauratief Tandarts (NVVRT), in september 2015 werd hij tevens op Europees niveau erkend als Prosthodontist (EPA).

Momenteel is Maarten werkzaam bij Tandartsenpraktijk Staas & Bergmans, waar hij zich naast de algemene, esthetische en restauratieve tandheelkunde tevens bezighoudt met implantologie en parodontale esthetische chirurgie.

In 2015 lanceerde hij zijn tandheelkundig behandelconcept 'gaaf' om complexe en/of esthetische cases op gestructureerde wijze voorspelbaar, tandweefselbesparend en duurzaam te kunnen plannen en uitvoeren. Kwalitatief hoogstaande tandheelkunde leveren en daarbij goed communiceren zijn hierbij de belangrijkste doelen. Vanuit gaaf worden tevens lezingen en trainingen gegeven om collegae te betrekken bij dit behandelconcept en daarmee nog meer patiënten te kunnen voorzien.

Op www.gaaf.care kunt u een indruk van Maarten's werkwijze krijgen.

John van de Starre

Curriculum Vitae

John is in 1985 afgestudeerd aan de faculteit Tandheelkunde te Utrecht. John is opgegroeid in de Alblasserwaard, alwaar hij sinds zijn afstuderen in de maatschap Verhoeff, van der Starre en de Vos als algemeen practicus werkzaam is, tezamen met Gaaf.care tandarts Tim Verhoeff in de gemeente Hardinxveld -Giessendam.

Al tijdens zijn studie werd hij gegrepen door de restauratieve aspecten van de tandheelkunde en heeft zich daar door middel van diverse cursussen verder in bekwaamd.

Met name het duurzaam restaureren van het gebit door middel van composiet en keramiek is zijn specialiteit.

Tevens heeft John samen met zijn collega’s het belang van de patiënt bovenaan staan en streeft hij ernaar altijd het hoogst haalbare voor beider te bereiken, kortom een tevreden patiënt is zijn eerste prioriteit.

Hij is aangesloten bij het kwaliteitsregister tandartsen (KRT) en participeert in intercollegiaal overleg van de beroepsvereniging (IQual van het KNMT).

De deelname aan Gaaf.care is voor hem een verdere verdieping om zijn patiënten een zo voorspelbaar en duurzaam mogelijke restauratieve behandeling te kunnen bieden.

Tijdens zijn studie en de eerste jaren van zijn tandheelkundige carrière heeft John tevens een professionele windsurf carrière opgebouwd en is thans zeer actief in het zeezeilen in wedstrijdverband.

Zijn passies tandheelkunde, optimale zorg voor de patient en watersport lopen als een rode draad door zijn leven.

Inhoud wetenschappelijk programma

John en Maarten zullen op Curacao hun visie volgens het gaaf.care concept delen ten aanzien van behandelplanning en behandeling igv complexe tandheelkundige problematiek. Het gaaf.care concept biedt een gestructureerde en daardoor voorspelbare manier vanwerken. Vanaf de eerste kennismaking met de patiënt tot het uitvoeren van de behandeling zal deze manier van werken uitgebreid belicht worden. Niet enkel technische zaken, maar ook communicatieve vaardigheden zullen hierbij aan bod komen.


Leerdoelen:

-gestructureerde aanpak van complexe tandheelkundige problematiek

-gestructureerde behandelplanning

-communicatie met patiënt

-communicatie met het behandelteam

-belang van een stabiele basis

-slijtage: indicatie, diagnose en behandelmogelijkheden

-theorie Digital Smile Design


Accreditatie

Voor deze cursus is accreditatie verleend door het Q-keurmerk. Ook is de cursus aangemeld bij het Kwaliteitsregister tandartsen (KRT) en het Kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM). Na ondertekening van de presentielijst die iedere dag de ronde doet ontvangt u een deelnemerscertificaat.

Deze cursus levert 11 punten op als u alle onderdelen heeft gevolgd.

Cursuskosten

tandarts

€ 1.100,00

mondhygiënist

€ 750,00

tandtechnicus/tandprotheticus

€ 750,00

assistent

€ 475,00

student

€ 250,00

Inschrijven voor cursus

Voor het inschrijven voor de cursus maken wij gebruik van Aanmelder.nl Onderaan deze pagina kunt u uw inschrijving en betaling regelen. Nadat u de inschrijvingsprocedure heeft gedaan komt u terecht op de pagina betalen. Hier kunt u uw keuze maken via een beveiligde pagina van iDeal®. Voor betaling met creditcard of nota wordt naast de transactiekosten een toeslag berekend.

Reis

U kunt het beste zelf uw vlucht /hotel boeken bij een van de luchtvaartmaatschappijen die op Curacao vliegen