Nieuws vanuit Intercongress!
Written by
Intercongress

Oud en Nieuw @Intercongress!

Ondanks de huidige uitdagingen met COVID-19 waarbij buitenlandse nascholing tijdelijk op een laag pitje staat, zijn we achter de schermen bij Intercongress al druk bezig om vooruit te kijken. We zijn druk bezig om ons bestaande nascholingsprogramma te herzien: klassieke bestemmingen zullen de aankomende jaren gecombineerd worden met nieuwe verrassende bestemmingen. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan Nederlandse alternatieven in het geval dat we langer dan gehoopt te maken hebben met de COVID-19 maatregelen.

Onze initiële planning was om zoals u gewend bent, in januari 2021 op nascholing te gaan in Curacao bij onze Antilliaanse collega's én in maart 2021 een nieuwe avontuurlijke skitrip te maken naar Äre in Zweden. Deze onvergetelijke skitrip wordt nu ingehaald in 2022!

Positief gestemd over de voortgang van het wereldwijde vaccinatie programma, zullen wij ons richten op Kingsday@Curacao als eerste nascholingstrip van 2021. De inschrijvingen zijn vanaf nu vrijblijvend geopend per mail (info@intercongress.nl) en doorgang van de nascholing definitief is zullen wij de inschrijving voltooien. Voor iedere cursus geldt dat wij uiterlijk 2 maanden van te voren de beslissing nemen om deze doorgang te laten vinden of niet.

Save the date:
Op 16 en 17 april zullen we een bijzondere activiteit op Nederlandse bodem organiseren. Hierin willen we enkele vernieuwingen binnen Intercongress met u delen. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden via: info@intercongress.nl
Intercongress Agenda 2021 (onder voorbehoud)

  • 28 april t/m 1 mei 2021: Kingsday@Curacao (Klassieker)
  • 13 t/m 15 mei 2021: Suriname (Klassieker)
  • 2 t/m 6 juni 2021: Ierland (golf)
  • 15 t/m 18 september 2021: Ibiza (Klassieker)
  • 14 t/m 17 oktober 2021: Great Cities, Smart Courses (Europese stedentrip)
  • 11 t/m 20 november 2021: Stellenbosch in Zuid-Afrika

Intercongress breidt uit!

Ander mooi nieuws is dat per 1 januari 2021 de Raad van Advies van Intercongress wordt uitgebreid met tandarts Erik-Jan Muts (MP3 Tandartsen) en tandarts Maarten Bekkers (gaaf.care). Zij zullen zich naast Eric van Heeswijk (oprichter Intercongress) gaan bezighouden met de opzet en invulling het wetenschappelijk programma en het vormgeven van hét Intercongress van de toekomst.

Fijne kerst en het allerbeste voor een prachtig gezond en gelukkig 2021!