Intercongress

Explore & Learn.

Welkom bij Intercongress!

Wij nemen je graag mee op reis: wetenschappelijk, vakinhoudelijk, maar ook letterlijk.

Nieuwe werelden, nieuwe prikkels en prachtige plekken om te ontdekken. Dit keer niet alleen met je sonde (‘explorer’), maar met al je zintuigen.

Samen genieten van prachtige omgevingen, natuur, cultuur. En niet te vergeten mooie tandheelkunde en leuke gesprekken met collega’s, aan het strand, het zwembad, op de golfbaan of gewoon aan de bar. Inspiratie voor in de praktijk.

Wij hopen je te mogen begroeten bij een van onze congressen.

Maarten Bekkers
Erik-Jan Muts
Alexander Declerck
Roy Kortenoeven
Eric van Heeswijk

Visie & Missie

Explore & Learn.

Visie

Intercongress wil een steentje bijdragen aan de maatschappij, tandheelkundige zorg in het algemeen en specifiek aan onze cursisten op persoonlijk gebied. We willen aan het volledige tandheelkundige team kwalitatieve bij- en nascholing aan te bieden die zowel in de praktijk als in het dagelijks leven inspiratie biedt.

Door deze stimulans zijn deelnemers aan onze congressen in staat hun vak met nog meer plezier in te vullen, nog betere zorg te leveren en op die manier hun bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Missie

Intercongress heeft als missie de organisatie van tandheelkundige congressen voor het volledige tandheelkundige team. De congressen kenmerken zich door een interessant wetenschappelijk programma op prikkelende locaties met een meerwaarde op cultureel, historisch en/of sportief gebied. Deze unieke combinatie inspireert de deelnemers aan de congressen zowel op wetenschappelijk als persoonlijk vlak.

Wij onderscheiden ons door jarenlange ervaring in de organisatie van congressen; de mooiste lokaties, met een gevarieerd aanbod aan activiteiten; unieke wetenschappelijke programma’s met interessante sprekers; en accreditatie voor de cursisten.

Waar onderscheiden wij ons in?

Raad van Advies

Een sterke organisatie bestaat niet zonder een sterk team. Een bundeling van krachten, creativiteit en daadkracht om samen mooie congressen te kunnen aanbieden en goede tandheelkundige zorg te stimuleren.

Maarten Bekkers, Erik-Jan Muts, Alexander Declerck, Roy Kortenoeven & Eric van Heeswijk hebben de handen ineen geslagen om tandheelkundig professionals mee te nemen in onze unieke congressen. Onze leden van de Raad van Advies staan zelf met enige regelmaat als spreker voor een groep en hosten met veel plezier onze congressen die we aanbieden.

Ben je geïnteresseerd in basis tandheelkunde, restauratieve tandheelkunde, esthetische tandheelkunde of juist ortho, paro, endo of nog iets anders? Word je warm van prachtige oorden en wordt je graag in de watten gelegd? Met de voetjes in het zand of juist lekker aan het zwembad? Of wordt je juist geprikkeld door toffe activiteiten, bestemmingen waar je niet zomaar terecht komt? Of snuif je het liefst nieuwe cultuur op tijdens een stedentrip?

Kies jouw droomcongres en ga met ons mee op ontdekkingstocht! 

Intercongress is hét dentale educatieplatform voor internationale nascholing!

Bij ons zijn alle smaken vertegenwoordigd. De Opinion leaders zijn altijd passend bij de lokale mondzorg community om de connectie met de wereldwijde dentale ontwikkelingen te blijven volgen. Zo zijn we bijvoorbeeld ook nauw betrokken bij  het bestuur van de Surinaamse Tandartsen Vereniging of de Curaçao Dental Society.

Het toekennen aan Intercongress van “The Honorable Mention for a Meritorious Contribution” door de Kamer van Koophandel en Nijverheid Curaçao, in het kader van de Curaçao “Tourism Award”, is hiervan een overtuigend bewijs.

Bij het samenstellen van het wetenschappelijk programma luistert Intercongress graag:

  • Naar de ontwikkelingen die de Universiteiten aangeven
  • Sprekers wordt gevraagd naar het hoe en waarom van hun beslissingen
  • Geeft ook gehoor aan verzoeken om gezamenlijk een cursus op te zetten
Intercongress - 7-Reasons-Why-You-Should-Visit-Sicily-This-Summer
Sicilië 2024
1 mei 2024
Intercongress - 5b3b658da339e69c4f18093e_shutterstock_604071245_SMALL
Intercongress Ibiza 2024
12 juni 2024
Intercongress - 708_European_17th_final_1
Play Golf. Learn. Relax: Ierland 2024
13 juni 2024
Intercongress - 1200xauto_marrakech-hoofdfoto
Intercongress Marrakech 2024
2 oktober 2024
Intercongress - onaangepast_Congreso_de_la_Nacion_-_Buenos_Aires
Intercongress Argentinië 2024
17 november 2024
Intercongress - shutterstock_1347245471
Save the date: Intercongress Curaçao 2025
29 januari 2025

Programma 2024

In 2024 neemt Intercongress je weer mee op wetenschappelijke nascholingsreizen die intrigeren, inspireren en motiveren!
Ook nu hebben we onze bestemmingen zorgvuldig uitgekozen op basis van onze jarenlange ervaring; de mooiste locaties, met een gevarieerd aanbod aan activiteiten; unieke wetenschappelijke programma’s met interessante sprekers en accreditatie.

Kortom trips die doen verlangen naar meer fijne tandheelkunde en nog meer mooie gespreksonderwerpen wanneer je met collega’s spreekt over je vak.

Time to explore & learn! Ben jij erbij?